115’inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası Neticesinde Üniversitemize Yerleşen Tabiplerin Dikkatine

115’inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası neticesinde Üniversitemiz Tabip kadrolarına yerleşen adayların, aşağıda belirtilen belgeleri, 22 Mart 2024 tarihi saat 17.00’a kadar, açıklamalara uygun olarak Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Posta veya elektronik yollarla gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

ADAYLARDAN İSTENİLEN VE ATAMAYA ESAS OLACAK BELGELER:

• Başvuru Dilekçesi
  • Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi
  • Mezuniyet Belgesi veya Diploma Fotokopisi
  • Nüfus Kayıt Örneği
  • Yerleşim Yeri Belgesi
  • Askerlik Durum Belgesi
  • Adli Sicil Kaydı Belgesi
  • Sağlık Kurulu Raporu (Sağlık Bakanlığının, Sağlık Kurulu Raporu vermeye yetkilendirdiği tam teşekküllü kamu ve özel hastanelerinden alınan raporlar geçerlidir. Raporlarda atanacak kadrolara uygun ibare bulunması gerekmektedir. Örn; Tabip kadrosuna atananlar için “Tabip olarak görev yapabilir.” ibaresi yer almalıdır.)
  • Vesikalık Fotoğraf (4 Adet) (Son 6 (altı) ay içinde çekilmiş ve Kurum Kimlik Kartına basılmaya uygun olmalıdır.)
  • SSK/Bağ - Kur Hizmet Dökümleri ( Daha Önce Çalışılmış İse) (E-Devlet üzerinden alınmış ve doğrulama kodu bulunan belgeler de geçerlidir.)

İmzasız dilekçe ile yapılan belge teslimi geçersiz sayılacak olup, belgelerinin aslının ibrazı ile fotokopisi veya noter onaylı örnekleri kabul edilecektir. E-Devlet Kapısından alınan belgelerin üzerinde karekodunun bulunması ve güncel tarihli olması gerekmektedir.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Belge teslim dilekçesi için tıklayınız.

BELGE TESLİMİ İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ:

BİRİM

TELEFON