2023 Yılı Eylül Ayı Hizmet İçi Eğitimleri

2023 yılı Hizmet İçi Eğitim kapsamında Eylül ayı içerisinde 7 farklı eğitim düzenlenmiştir.

Bunların ilki, 05.09.2023 tarihinde Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünde Bilgisayar İşletmeni olarak görev yapan Deniz ALTINIŞIK tarafından gerçekleştirilen “Kalite Yönetim Sistemi ve Uygulamaları” eğitimi olmuştur. Düzenlenen eğitime 20 personel katılım göstermiştir.

Eğitimler, 06.09.2023 tarihinde Üniversitemiz Keskin Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon Bölümü, İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi Hasan KAYA tarafından tüm akademik ve idari personele yönelik gerçekleştirilen “Kamu Görevlileri Etik Değerler ve İş Ahlakı” eğitimi ile devam etmiştir.





Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığında Şef olarak görev yapan Ahmet BEKMEZ tarafından akademik ve idari birim amirleri ile birimlerin maaş mutemetlerine yönelik olarak düzenlenen “Hizmet Takip Programı (HİTAP) Uygulamaları” eğitimi, 07.09.2023 tarihinde 27 personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Söz konusu eğitimde Hizmet Takip Programının özlük, eğitim, hizmet ve emeklilik gibi başlıkları incelendi.



“Etkili İletişim ve Problem Çözme Becerileri” eğitimi, 14.09.2023 tarihinde Üniversitemiz Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür SELVİ tarafından gerçekleştirildi.


19.09.2023 tarihinde Üniversitemiz Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Murat GENÇ tarafından gerçekleştirilen “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” eğitimine farklı birimlerden 20 personel katılım gösterdi. 


Eylül ayının son eğitimi olan “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi ise, Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminde Mühendis olarak görev yapan Erdinç DEĞİRMENCİOĞLU tarafından 21.09.2023 tarihinde gerçekleştirildi.