Diş Hekimliği Fakültesi ile Başkanlığımız arasında İstişare Toplantısı düzenlenmiştir.

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen iş akış süreçlerini hızlandırmak, geliştirmek ve kurumsal iletişim kalitesini yükseltmek amacıyla tüm dijital veri alanı çalışmaları ile mevzuat, uygulama ve usul hakkında bilgilendirme ve istişarelerde bulunmak üzere yapılması planlanan Birim İstişare Toplantılarının ikincisi, 07.03.2024 tarihinde Diş Hekimliği Fakültesi ile gerçekleştirilmiştir.

Yapılan istişare toplantısında, iş süreçleri ve süreç geliştirme çalışmaları, uygulamaya konulan model tasarımları, uygulamada birliğin sağlanması, yaşanılan sorunlar gibi konular üzerinde durulmuş ve öneriler alınmıştır.